Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fransk ISS-konkurrent leverer stærkere end ventet vækst drevet af højere priser

19/4 07:22

Højere priser har hjulpet den franske ISS-konkurrent Sodexo til at levere et bedre end ventet regnskab og en lille oppræcisering af salgsvækstprognosen.

Den organiske vækst var 8,5 pct. i det forskudte første halvår, der sluttede ved udgangen af februar, hvor analytikerkorpset ifølge Bloomberg News ventede en mindre fremgang på 7,7 pct.

Fremgangen er især drevet af højere priser, der har stået for omkring halvdelen af salgsvæksten.

Blandt selskabets tre regioner blev væksten især drevet af Nordamerika, hvor den blev på 10,0 pct., mens den i Europa blev på 8,0 pct. og i resten af verden på 5,7 pct.

Samlet steg omsætningen 4,5 pct. til 12,10 mia. euro mod ventet 12,02 mia. euro.

Målt på den underliggende driftsindtjening på 612 mio. euro kom servicekoncernen også bedre end ventet gennem regnskabsårets første seks måneder, da konsensus her lød på 589,8 mio. euro.

Sodexo giver prognosen for den organiske salgsvækst et lille løft til toppen af den tidligere udmeldte prognose på 6-8 pct.

Her henvises til det solide kommercielle momentum, en vis løbende volumenvækst, bidraget fra OL i Paris og Paralympiske Lege i fjerde kvartal og prissætning, der forventes at være tæt på +4 pct. for hele året.


.\\˙ MarketWire