Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bioporto venter driftsunderskud på 95-100 mio. kr. i 2022 - NY2

7/3 15:43

Medicinalselskabet Bioporto forudser et underskud fra driften i 2022, hvor der blandt andet er stigende omkostninger til ledende medarbejdere og til forskning og udvikling.

Det fremgår af en meddelelse fra selskabet mandag.

Driftsunderskuddet, EBIT, ventes at løbe op i 95-100 mio. kr. Omsætningen forventes at lande i omegnen af 24-26 mio. kr.

Selskabet har haft en række ændringer i ledelsen, og de nye ansættelser betyder stigende omkostninger. Samtidig skal der bruges flere penge på elementer som salg, marketing og til forberedelse af ansøgning for selskabets nyretest NGAL i USA.

Selskabet ventes at færdiggøre indsamling af data til sit tredje studie i første halvdel af 2022.

UDSKYDER OFFENTLIGGØRELSE AF ÅRSRAPPORT

Desuden udskyder Bioporto offentliggørelsen af sit årsregnskab for 2021 til 6. april 2022. Årsrapporten skulle oprindeligt være sendt ud 10. marts i denne uge.

Bioporto meddeler desuden, at selskabet vil styrke sit kapitalgrundlag ved at udstede nye aktier. Selskabet forventer at hente mindst 73,9 mio. kr. på kapitalrejsningen, mens beløbet vil løbe op i 100,4 mio. kr., hvis det bliver overtegnet.

Aktierne kan tegnes i perioden 11. marts til 24. marts, fremgår det af en meddelelse.

.\\˙ MarketWire