Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Zymeworks


78576 Sukkeralf 31/10 2019 17:08
15
Oversigt

Zymeworks flyver afsted og bevæger sig pt i ATH området, så svært at sige hvornår den stopper ! Seneste nyheder omfatter ZW25 kemo kombinationsdata data i GEA, som blev præsenteret på AACR-NCI-EORTC den 28 oktober.

https://ir.zymeworks.com/file/Index?KeyFile=400672516

Lidt om data fra Firstword Pharma:

https://www.firstwordpharma.com/node/1677048?tsid=1

En anden ting der er ret interessant er, at Zymelink blev kåret til bedste ADC platform teknologi her i oktober på 10th annual World ADC 2019 (a must attend industry meeting).

https://www.adcreview.com/news/zymeworks-wins-best-adc-platform-technology-award-for-zymelink/

Så nu tyder meget på, at Zymeworks sidder med en af de bedste bispecifikke antistof platforme og nu også en af de bedste ADC platforme. Det er da ikke helt tosset !

Kigger man nærmere på vinderne, så er det heller ikke helt uinteressant af flere årsager.

Lad os starte med vindere af bedste drug developer - her vinder ADC Therapeutics og runner up er Zymeworks (fedt for Zymeworks). Men også ganske interessant at netop ADC Therapeutics vinder, for Genmab har jo et samarbejde med dem omkring ADCT-301 og BergenBio omkring ADCT-601.

Endnu mere interessant er det selvfølgelig at Zymeworks vinder bedste platform, for det er jo den fremtiden bl.a. skal bygges op omkring.

Sidst men ikke mindst er det lige så interessant og måske endda mest interessant på den korte bane, at Daiichi Sankyo (Astra Zeneca) vinder kategorien bedste kliniske kandidat med DS-8201 - og ikke ueffen Seattle Genetics (Astellas) er runner op med Enfortumab vedotin, som jo for kort tid siden kom med data der rykkede gevaldigt i SG´s kurs. Genmab er igen ligeledes partner med SG på både Tisotumab og Enapotamab - der begge anvender samme linker og toxin som Enfortumab.

Nå men tilbage til det mest interessante - nemlig vinderen DS-8201, som er et "normalt" ADC og som for et halvt års tid siden, blev udlicensieret i en gigant aftale til AZ:

https://www.astrazeneca.com/media-centre/press-releases/2019/astrazeneca-and-daiichi-sankyo-enter-collaboration-for-novel-her-2-targeting-antibody-drug-conjugate.html

Zymeworks ZW49 er jo netop konkurrent til DS-8201 og er et bispecifikt ADC - altså en endnu mere avancereet løsning end DS-8201 - og bygget med Zymeworks top-notch platforme Azymetric og Zymelink. Prækliniske data er fremragende og vi får de første kliniske data i H1 2020.

Zymeworks markedsværdi er pt 1,38 milliarder dollars - og kig så lige en gang på Astra Zeneca aftale:

Financial considerations

Under the terms of the agreement, AstraZeneca will pay Daiichi Sankyo an upfront payment of $1.35bn, half of which is due upon execution, with the remainder payable 12 months later.

Contingent payments of up to $5.55bn include $3.8bn for potential successful achievement of future regulatory and other milestones, as well as $1.75bn for sales-related milestones.

Overall, the transaction will be accounted for as an intangible asset acquisition, recognised initially at the present value of non-contingent consideration, with future milestones capitalised into the intangible asset as they are recognised. AstraZeneca and Daiichi Sankyo will share equally development and commercialisation costs as well as profits from trastuzumab deruxtecan worldwide, except for Japan.

Daiichi Sankyo will record sales in the US, certain countries in Europe and certain other markets where Daiichi Sankyo has affiliates. Further to the financial reporting announcement below, profits shared with AstraZeneca will be accounted for as Collaboration Revenue by AstraZeneca (see further below, 'Financial reporting presentation').

AstraZeneca is expected to record Product Sales in all other markets worldwide for which profits shared with Daiichi Sankyo will be accounted for as cost of goods sold.

Potentialet er enorm men data skal selvfølgelig være med os - og ret skal være ret DS-8201 var meget længere fremme i klinikken.

Men med til Zymeworks værdisætning hører så også ZW25 - 9 partneraftaler med samlet milestonepakke på over 8 milliarder dollars (samt lave royalties) og deres prækliniske pipeline.

Det er en hold og gem væk aktie :−)

Mvh
Sukkeralf31/10 2019 20:42 tommycarstensen 378586Sukkeralf Tusind tak for skriv! Var det ikke ogsaa dig, der forudsage succesen med Darzalex® paa EI, eller husker jeg forkert?

Er ZW25 et bedre produkt end Perjeta® fra Roche? Hvorfor i saa fald? Paa forhaand tak for svar!

Zymeworks skriver selv foelgende paa deres hjemmeside:
https://www.zymeworks.com/our-pipeline/overview
https://www.zymeworks.com/our-pipeline/zw25
"Zymeworks is developing ZW25 as a best-in-class HER2-targeting antibody intended as a treatment option for patients with HER2-expressing cancers."1/11 2019 10:20 Sukkeralf 978605Hej Tommy

Jo jeg har været med i Genmab siden de tidlige daratumumab dage - forudsage er for mig dog et lidt underligt ord i den sammenhæng. Uanset hvad så er der en del held med i spillet, når det drejer sig om udfaldet af kliniske studier. Det handler om at spille flest penge på de rigtige heste, så kommer der et overskud selv om der også er nogle fejlskud indimellem !

I denne branche skal man helst køre head to head studier, hvis man med sikkerhed vil sige at man er bedre end andre. Der er vi ikke endnu med Zymeworks.

ZW25 er jo et bispecifikt antistof, der rammer både den epitop som trastuzumab (Herceptin) rammer og den epitop pertuzumab (Perjeta). At ramme begge epitoper med et antistof (ZW25) er bedre end at anvende en kombination af to antistoffer der rammer hver sin epitop (pertuzumab + trastuzumab). Desuden er der det ret unikke ved ZW25 at det har en biparatopisk trans binding, hvilket ligeledes har nogle fordele (genialt i mine øjne). Den samlede sum af dette gør, at Zymeworks hævder at 1+1 ikke er lig med 2 men 5, altså at der er store fordele. Det betyder også at ZW25 og ZW49 forhåbentlig for mulighed for at behandle patienter med en lavere forekomst af HER2.

Dette skal dog ikke blot vises i flotte powerpoint slides eller i prækliniske modeller, men i klinikken. Data indtil videre ser stærke ud, men det er på få patienter.

I eksempelvis GEA starter man næste år et head to head registreringsstudie op mod trastuzumab - og jeg synes det er ganske sjældent vi ser disse head to head studier, hvor to lægemidler rettet mod samme target dyster. Det vidner i den grad om selvsikkerhed !

Kig evt på deres investorpræsentation, hvis du ikke allerede har gjort det.

Desuden kan det lige nævnes at de har en investorpræsentation den 19 november.

https://ir.zymeworks.com/Events-and-Presentations

Mvh
Sukkeralf1/11 2019 12:18 tommycarstensen 178614Sukkeralf Tusind tak for alletiders gode svar! Jeg kendte ikke ordet biparatopisk og var nødt til at slå det op :-D Jeg vil helt sikkert følge Zymeworks og rejsen for ZW25. Om jeg så nogensinde investerer er en anden sag :-D4/11 2019 12:56 Sukkeralf 078693Amgen synes også godt om BeiGene og har netop indgået en stor aftale omkring markedsføring af en række lægemidler i Kina. Kina bliver et stadig større og større marked, men er tillige ret besværligt, så godt at have en mere lokal partner på plads.

https://www.firstwordpharma.com/node/1678042?tsid=1

Mvh
Sukkeralf5/11 2019 17:29 Sukkeralf 078779


TRÅDOVERSIGT