Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

dara vs Sarclisa (GEN)


84218 SwingSun 12/5 2020 21:23
Oversigt


Hej alle.

som langsigtet investor i genmab tænker jeg lidt over hvornår target er ved at være nået.
Jeg har rykket det lidt op til 2k som jo er lige om hjørnet.
Men er lige faldet over nyheden mht det konkurrerende produkt fra sanofi:
https://npinvestor.dk/nyheder/genmab-sanofi-har-positive-data-med-darzalex-udfordrer

jeg har ikke fulgt særligt meget med i instrumentet i et par år, og tænker lidt om måske Sukkeralf :−) mfl. kunne komme med lidt indspark mht Sarclisas potentiale og hvornår det kan begynde at rykke ved genmabs indtjening på darzalex.

jeg tænker lidt at se på hvordan kursen har tænkt sig at reagere ved 2k. skærer vi igennem som smør er det muligt at jeg vil flytte target op.

Men er også lidt betænkelig ved levetiden på darzalex op igennem 20erne. har genmab andre ting i pipelininen som kan generere indtjening de nærmeste på år? eller evt overtage det tab i indtjening der må komme med 2 frontline produkter på markedet?

tak for din evt tid og god dag til dig.13/5 2020 06:05 Helge Larsen/PI-redaktør 184220Hej SwingSun, Læs eventuelt historikken i Genmab-chatten. :−)14/5 2020 00:46 SwingSun 284234ja jeg har set det Helge, det var mere pga den aktuelle fase 3 godkendelse jeg oprettede en ny.

men tak alligevel og super godt du holder lidt liv i os gamle euroinvestor peeps. :−)

godt gået og god dag til dig.13/5 2020 07:03 Sukkeralf 1484222Hej SvingSun

Umiddelbart svært at se sige hvor stort marked Sarclisa vil kunne tage over tid. Der er ikke kørt head to head studier, så vi har ingen direkte sammenligning og kigger man på data fra sammenlignelige studier, ser de forholdsvis ens ud. Deres virkningsmekanisme er en lille smule forskellig om end de rammer samme target, så måske en lille chance for at Sarclisas kan virke i patienter, som ikke længere har gavn af daratumumab. Sarclisas største force var måske en kortere infusionstid, men den fordel er ryddet af vejen med det netop godkendte Darzalex FasPro (sc dosering).

Så sidst men ikke mindst er der prisen - her citerer jeg blot en anden PI skribent der skrev, at Scarlisas er billigere det første år, men herefter dyrere, så indtil videre svært at se det skulle gøre den store forskel.

Så når man ankommer til markedet et pænt stykker tid efter first mover og ikke rigtig har noget at differentiere sig med, så får man det normalt svært. Det er der talrige eksempler på. Vi har selv set det med ofatumumab mod rituximab - Genmab/GSK eller Genmab/Novartis havde ikke nogen chance.

Desuden er Sarclisa pt ikke et 1. linie produkt. Over tid bliver Genmab bestemt udfordret i 3 og 4 linie - dels grundet det positive faktum, at patienterne er behandlet med Darzalex i 1. og 2. linie, men også at nye behandlinger kommer til såsom Sarclisas og der er ligeledes andre CD38 behandlinger på vej. Men det tager tid at komme hele vejn op ad rangstigen og farligt at køre head to head studier. Den helt store værdi ligger jo i 1. og 2. linie, så har pt meget svært ved at se en kandidat, som kan udfordre Darzalex i de næste mange år. Tiden vil vise hvor peaksale lander, men pt tror jeg godt vi kan nå de 8 milliarder dollars.....og meget gerne mere (eks med godkendelse i amyloidosis) !

Havde selv håbet lidt på en prisstigning i forbindelse med godkendelsen af Darzalex FasPro, men tiden er nok ikke til det hverken grundet Corona eller introduktionen af Sarclisa.
Så tænker det er givet godt ud, at holde prisen i ro indtil dominansen af sc dosering er på plads og Sarclisa er kørt ud på et sidespor.

Går vi et par år tilbage så vi eksempelvis, at Empliza hurtigt blev udkonkurreret af Darzalex til trods for at Empliza (rammer et andet target iøvrigt) kom først på markedet. Det skyldes at Darzalex var langt mere effektivt, så her var der i høj grad tale om indtil flere differentieringsparametre.

Så frygt ej Sarclisa indtil videre !

Genmab får snart royalties fra Arzerra i MS og får allerede fra Tepezza i TED. Desuden er Genmabs egen pipeline snart ganske bred og ligeledes specielt god fremgang i partneren Janssens DuoBodies. Så det ser ganske lovende ud.

Hvad det så giver af kurs kan til tider være et mysterium, så den slags overlader jeg til markedet.....her får man det sande svar :−)

/Sukkeralf14/5 2020 00:43 SwingSun 184233Tusind tak sukker. :−)


der er omsat for en milliard i dag i gen.

Jeg synes dog at PE stadig er ret høj på de ca 57, nu der tjenes godt med penge.
Men det er dog faldet markant med årene. :−)

Jeg tænker det sidste opsving i kursen understøtter dine udtalelser udemærket ang. Konkurrent evne for Sarclisa.

det er selvfølgelig trist for patienterne, men vi kan jo håbe at Sarclisa virker lidt bedre for dem der ikke kan bruge Darzalex.

Jeg reflekterer lige lidt over det. :−)
den har passeret 3k % nu positionen.


14/5 2020 06:09 Sukkeralf 284235PP er vist ikke at foragte !15/5 2020 15:01 SwingSun 084266ja det er rigtigt.:−) der er dog reduceret med 50% siden starten af positionen. sidste gang i ca 1500.TRÅDOVERSIGT