Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Spændende svensk selskab på grænsen til internationalt genne


90731 henningmaria 6/2 2021 13:38
Oversigt

Et svensk selskab som hedder BrainCool har i flere år arbejdet med produkter indenfor nedkølning af kroppen som en behandling mod eks. hjertestop, slagtilfælde m.m.

Der hvor selskabet dog lige nu er i gang med at gøre et stort internationalt gennembrud, er indenfor noget der hedder Oral Mucositis.

Oral Mucositis er et meget alvorligt problem for mange kræft patienter, som bliver behandlet med kemoterapi.

Når kræftpatienter får kemoterapi kan man bedst se deres hårtab, men en måske mere alvorlig bivirkning ved behandlingen er Oral Mucositis. Det der sker er, at 40-50% af alle kræftpatienter der modtager kemoterapi får ødelagt deres blodkar i munden, som medfører alvorlige sår i munden. Konsekvensen er at de får problemer med at tale, spise og har sindsygt meget smerte.

BrainCool vurderer at ekstra behandling(smertelindring) af disse bivirkninger i dag koster 30.000-70.000 dollar pr. patient.

Der er ingen effektiv behandling tilgængelig for dette problem i dag. Der har været studier fra pharma selskaber som har slået fejl. Jeg læste også i en pressemeddelse fra European Innovation Council, at de har støttet en fransk startup som arbejder på en metode at behandle Oral Mucositis. Det selskab hedder NeoMedLight.

Men nu har BrainCool udviklet et medtech Device som hedder Cooral System. Med dette produkt kan Oral Mucositis bivirkningerne kraftigt reduceres i form af nedkølning af mundhulen, som bliver foretaget på samme tid som patienten modtager kemoterapi behandlingen.

Selskabet har foretaget klnisk fase 2 studie på 180 personer med dette produkt, som viser meget gode data. Det skal siges, at skalaen for hvor alvorligt bivirkningerne udvikles bliver på fagligt vis målt i skalaen "OMAS 0-4".

Her er et uddrag fra de kliniske resultater:

"Vid en närmare analys av de patienter som hade lymfom visade sig dock kylning med Cooral® System vara betydligt mer effektivt jämfört med is och en statistiskt signifikant skillnad kunde säkerställas (OMAS-total: 1,77 vs 3,08; p = 0,047). Resultaten visade inte bara en statistiskt signifikant skillnad utan också att resultaten är av stor klinisk betydelse.

Resultaten av den kliniska studien för tolererbarhet är helt i linje med tidigare forskning och feasibility-studier och de är entydiga. Cooral® System visade en statistiskt säkerställd signifikant skillnad (p = 0,020) med avseende på tolererbarhet jämfört med is."

Det fremgår af disse resultater, at behandlede "lymphoma cancer" patienter med kemoterapi får kraftigt reducerede bivirkninger ved behandlingen. Uden Cooral System behandlingen ligger de over 3 på skalaen som er alvorlige Oral Mucositis bivirkninger.

Dette er et gennembrud for BrainCool. Der er tale om et milliard dollar market hvor der på nuværende tidspunkt ikke findes nogen effektiv behandling, og hvor der er mange patienter der har store problemer.

Selskabet har endnu ikke fået publiceret deres resultater i videnskabelige artikler, som de siger er meget vigtigt for selskabet, men resultaterne er ikke gået ubemærket hen for myndighederne.

31. januar 2021 fik selskabet "breakthrough device klassificering" fra FDA for Cooral System angående forebyggelse for av Oral Mucositis. Og hertil har de også fået et fast track status i hendolh til potentiel godkendelse af produktet fra FDA.

Center for Medicare & Medicaid Services har endvidere besluttet, at Cooral System automatisk for tilskudsret(reimbursement) når de får godkendelse fra FDA, og at dette er gældende de første 4 år.

Dermed ligger USA helt åbent for selskabet, hvor BrainCool allerede i år kan få gennembrud på dette kæmpe store marked i USA, hvor der i dag ikke findes nogen effektiv behandling.

Selskabet har i øjeblikket en markedsværdi på 600 mio. SEK.

Hvis selskabet nu formår at eksekvere på deres muligheder angående Oral Mucositis, og deres produkt bliver standard behandling indenfor forebyggelse af Oral Mucositis når der gives kemoterapi, så vil markedsværdien nok være meget højere end 600 mio. SEK inden længe.

Kilderne til dette er pressemeddelelserne fra virksomheden og så denne præsentation fra youtube:Bemærk at Fast track status fra FDA har selskabet opnået efter denne youtube præsentation, som er fra 27. Januar 202110/2 2021 08:21 klausm 090844Tak for godt indlæg. Ser super spændende ud. Købte et frimærke igår.17/2 2021 17:51 Løvehjerdte 291108Hej henningmaria

har set dit indlæg og læst det flere gange syntes selv den virker interessant efter du har lagt den ind her på debatten.

syntes ikke jeg har kunne finde en aktionærliste og har du en ide om de kunne få brug for en Emission eller opkøb?


jeg tror det kan blive rigtig stort med Cooral System
hvis det slår i gennem med det så tror jeg ikke firmaet komme til og koste de sølle 600 millioner det kan jo blive vanvittig stort det her det er jo næsten ikke slået i gennem i nu overhovedet

vil lige give dig et rigtig stort tak for du lå den ind på debatten og syntes det er et rigtig godt indlæg du har lagt ind her det kan blive en guldklumpe eller en ny vestas det syntes jeg lige jeg ville sige til dig

jeg har købt op i dem da jeg tror på et banebrydende projekt de får gang i her hvis det lykkes syntes jeg det er utrolig aktierne ikke er brut op i nu kun 100 %

man kunne godt tro den ikke er gået op for markedet i nu har købt med arme og ben ved ikke om jeg har overset noget med det hele lyder for godt til og være sandt men jeg tror pt. på det bliver sandt :−)

1000 tak her fra

Mvh LøvehjerdteTRÅDOVERSIGT