Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Anavex NY TRÅD!!!


92473 Tasso1 31/3 2021 13:26
Oversigt

DSMB har gennemgået både selve fase 2/3 forsøget og OLE forsøget i Alzheimer, for bivirkninger m.m.
Uden anmærkninger - hverken på evt. bivirkninger eller evt. til ændring af dosis af Anavex 2-73.
Ekstrem positiv, når vi har set andre selskaber, der har givet livstruende bivirkninger i deres forsøg.

92 % af 450 patienter nu indrullet - dvs. der mangler sølle 36 patienter i over 40 aktive sites. ( 56 sites i alt )


Upon review of the interim safety data, the DSMB made the following recommendation:

The DSMB recommendation is to continue the studies without modification.
DSMBs are committees commonly used in clinical trials to protect the interests of the patients and the integrity of the study data in ongoing trials.


https://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-..31/3 2021 15:01 Solsen 692485Godt nyt at der ikke skal ændres noget i protokollen.

Vi fik ikke en hurtig approval. Men sikkert for få pts til at konkludere noget endeligt.

Kurseffekt - time will show.

92% rekrutteret skyder readout en del i forhold til forventet. Mon ikke medio 2021 afgør om vi har en vinder :-)31/3 2021 21:49 Solsen 592492Det er selvfølgelig 2022 vi kan forvente readout på AD-forsøget.

Jeg har tidligere undret mig over, at der er lidt usikkerhed til PDD.

Når samtidig at Missling tidligere har været afvisende omkring interim i AD-forsøget så kunne man måske mistænke, at fda kiggede med og måske bruger det sammen med det afsluttede PDD-forsøg til at godkende i PDD.

Resultet af PDD forsøget var overbevisende nok i min optik i en unmet need (uden anden behandlingsmulighed) indikation.

Blot en tanke.1/4 2021 20:44 Mitteles 692499God ide med ny tråd og tak for de løbende opdateringer.2/4 2021 01:57 Tasso1 792500Anavex. Generalforsamling og OLE oprustning.

Anavex afholder den årlige generalforsamling den 25. maj 2021.
Vigtigste punkt er nok anmodningen/forslag om at øge antal af mulige aktier fra 100 mill. til 200 mill. - der er pt. ca. 70 mill. udestående.
Mener Anavex hidtil har udvist rettidig omhu og en meget fornuftig salg af aktier til at finanser driften og udvikling af casen.
Den potentiel øgede mængde aktier, kan være med til at accelerer og udvide pipelinen, så man ikke behøver at afvente godkendelse og indtjening fra salg - i det hele taget give ledelsen økonomisk frihed til at udnytte potentialet fuldt ud.
Mener som sagt, at ledelsen har gjort sig fortjent til aktionærenes tillid, hvis de hidtil gode resultater holder vand!

Nogle overbevisende Peer Reviews i RETT og PDD mm. burde være nok til at få dette forslag igennem - modsat kan det måske blive problematisk.
Så mon ikke vi snart vi får gode nyheder, når Anavex stiller et sådan forslag!!!


https://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-..Passende til nyheden - og måske netop fordi, at DSMB har godtkendt protokollen og bivirkningsprofilen af Alzheimer fase 2/3 forsøget, så har Anavex opdateret og massivt øget indrulningen for det 2 årige OLE studie.
Der er åbnet 38 nye sites, så der nu er 50 sites, der nu lader patienterne fra fase 2/3 forsøget forsætte i ekstension studiet.
( Sitesene må nok have været tilfredse med, hvad de har set hidtil - effekt og få bivirkninger )

https://clinicaltrials.gov/ct2/history/NCT04314934?A=..
2/4 2021 07:40 Hyst 492501Som småaktionær, som vi nok alle er, er der vel tale om udvanding hvis disse aktier udstedes, og evt sælges.

Vil det altid foregå via private placements? Eller kunne fortegningret komme på tale? Der står ikke noget om dette i indkaldesen, blot at Anavex kan udstede og sælge efter hvad er mest fordelagtig for virksomheden - uden at skulle spørge ejerne yderligere.

Som udgangspunkt vil jeg jo gerne bevare min mikobiske ejerandel.

Desærre må jeg tilstå at jeg nok ikke har midlerne til at være part i en private placement på nogle mill. aktier.

Obs.: Men var der ikke noget med, at ved den sidste private placement blev det til er kurs en del over den aktuelle børskurs?
2/4 2021 09:01 Solsen 692502Mon ikke muligheden for at et større pharma kunne komme i spil som større aktionær og overtage lancering og udvikling i større indikationer.

Det tror jeg ville give det bedste afkast.

Man kan studere, hvorledes Roche i flere tilfælde har brugt denne model for til sidst at købe det hele.

Modellen tilsikrer de bestående aktionærer et betydeligt bedre afkast end et tidligt take out.2/4 2021 11:43 Tasso1 792511Anavex. Ekstra aktier og Biogen.

Som vi har set hidtil, har salget af ekstra aktier ikke forhindret kursen i at stige - når bare "skidtet" virker og pengene bruges til at fremme casen. Anavex har jo f.eks lige udvidet målet fra 3 til 6 fase 3 forsøg i år!

Mellem den 12. feb. til 29. marts-initiativet år, er udestående kun blevet forøget med ca. 600.000 aktier - selvom vi har haft en relativ høj kurs.
Så hvis det var penge Anavex manglede pt., så havde de haft rigelig med mulighed for at sælge nogle af de 30 mill. de har lov til fra den eksisterende aftale.

Tror mere på at der kan være en mulig partneraftale på vej - enten til at understøtte fremtidig salg af 2-73 i Parkinson og Alzheimer eller til at sætte ekstra skub i udviklingen af pipelinen, som er andet end "bare" 2-73.
3-71 er efter vellykket fase 1 klar til næste skridt og 1066 har lige fået tildelt patent i smertelindren effekt.

En mulig partner ville skulle komme op med en større upfront betaling, mod så også at få et antal aktier i Anavex.
Dette ville give begge partner incitament til at få det bedste ud af en aftale - og dermed øge kursen.


Biogen og FDA

3 af de eksperter, som i november 2020, var med til at fraråde en godkendelse af Biogen Adumab, angriber nu igen FDA i at være for venlig indstillet overfor Biogen. De mener at FDA har arbejdet for tæt sammen med Biogen og har mistet deres objektivitet.
De kritisere i særdeleshed det, at man helt ser bort fra det ene af de 2 ensartede fase 3 forsøg, hvor man ikke kunne se nogen effekt overhovedet - andet end fatale bivirkninger.
De sammenligner også resultaterne fra det andet forsøg, som at man skyder på en ladeport og så bagefter tegner en målskive omkring skudhullet.
FDA træffer en afgørelse 7. juni 2021.
Skulle denne blive positiv, må Anavex med 2-73 ved en effekt i Alzheimer og ingen bivirkninger, være svære at afvise af samme FDA.

https://www.fiercebiotech.com/biotech/fda-advisers-te..2/4 2021 11:58 Solsen 792513Harald Hampel der er medforfatter til det nyligt offentliggjorte peer review omkring 2-73, https://alz-journals.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1.. , er tæt tilknyttet Esai.

Kunne være oplagt, at Esai forlader Biogen samarbejdet efter et nej til aducanumab fra fda medio 2021 og indleder samarbejder med Anavex. I dette samarbejde kunne Anavex beholde rettighederne til US, hvis de har ambitioner om dette.

Spændende måneder forude :-)2/4 2021 12:40 Kyed01 492516Det forslag om at at have mulighed for at udstede op til 200mill aktier vil også gøre det sværere at lave en fjendtlig overtagelse af firmaet.
De behøver ikke at udstede op til 200mill hvis det bliver godkendt men har mugligheden i baglommen så at sige.

Interessant teori Tasso om et evt partner aftale og de får aktier, ja helt sikkert en muglighed.

Ja det er godt nok spændende, RETT og PKK kan vel komme når som helst nu.

Det tyder stærkt på at 2-73 ikke har alvorlige bi-virkninger i de rette doser så hvis der kan bevises bare en lille fremgang i forsøgende i de forskellige indikatorer boer det gi godkendelser.2/4 2021 19:55 Optimistus 492519Anavex- Ville det ikke modsat give lettere adgang til en overtagelse af selskabet hvis man udstedte flere aktier og derefter solgte til en ny samarbejdspartner ? eksisterende aktionæreres ejerandel ville jo blive udvandet og dermed lettere for en ny partner "Big Pharma" at opnå den nødvendige andel af aktierne for en overtagelse?2/4 2021 20:05 Optimistus 792520Anavex- Og så lige endnu en gang tak til Tasso m.f for at holde debatten i live på denne tråd, det har stærkt medvirket til at holde på sine aktier gennem tykt og tyndt, og bonusen har for mit vedkomne været at selvom vi har været igennem nogle forfærdelige måneder på biotek markedet, er min portefølge å.t.d i stort plus, p.g.a en forholdvis stor andel af netop Anavex aktier.2/4 2021 20:28 Solsen 692521Hvis man lukker en partner ind med et stort antal aktier vil man samtidig lave en klausul om, at de ikke må købe aktier i markedet eller komme med fjendtligt købstilbud til bestående aktionærer.

Derved sikres imod det du mener kan ske.

Den dag kan komme, hvor det store pharma gerne vil købe hele selskabet, men det bliver så gennem forhandling med bestyrelsen/ledelsen forinden.5/4 2021 01:14 Tasso1 792531Anavex Facebook opslag fra KaRA Institute AUS.

Sidste chance for at komme med i Alzheimer forsøget. - pr. 2. april 2021:

The Anavex 2-73 clinical trial targets the brain`s cell recovery process, using the body`s natrural defences to fight the disease and promote the natural healing process.
Recruitment for this free clinical trail closing soon.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=291715932..


"Recovery process", "healing process" og "offers hop to those with Alzheimer`s"!!!

Det er godt nok stærke forventninger/udsagn en af Australiens mest anerkendte neurologiske institutter har til Anavexs Alzheimer forsøg!!!
Dette kan man efter min mening kun skrive, hvis man har set noget, der kan understøtte disse uhørte påstande - tænkt at stille muligheden for at få forbedret sin tilstand i Alzheimer i udsigt!

I denne sammenhæng, skal man også lige have i mente, at KaRa Institut var en af de første sites, der indrullede patienter i efteråret 2018 - og derfor har patienter, der har gennemgået hele fase 2/3 forsøget på 48 uger og er forsat i OLE forsøget, som nu nogen af dem, der har fået 2-73 i længst tid.
KaRa Instituttet har derfor haft muligheden for at se effekten af 2-73, hvor man ved at patienten får 2-73 og ikke bare placebo.5/4 2021 02:31 Kyed01 892532Lyder godt med det KaRa Institut.

Ser ud til at de kører mange Alzheimers forsøg (se linket). Som i dit link Tasso skriver de lige en kort kommentar i billedet om hvert forsøg, vores 2-73 får den bedste kommentar: Gir håb for mennesker med Alz!!. Det kan man så fortolke som man vil, men jeg er enig Tasso, det ser mægtigt godt ud for Anavex.

https://m.facebook.com/karainstitute/posts/?ref=page_..6/4 2021 15:35 Tasso1 692558Anavex. FDA og Biogen.

Endnu en part rejser kritik af FDAs håndtering af Biogens forsøg på at få godkendt Aducanumab i Alzheimer.
De kræver en undersøgelse af FDAs åbenlyse favorisering af Biogen.
Dette kan have betydning for Anavex, der jo sigter efter samme indikation, hvis FDA muligvis ikke giver alle selskaber samme fair behandling.
Er dog glad for, at Anavex stort set har alle deres forsøg kørende uden for US!

https://www.fiercebiotech.com/biotech/watchdog-calls-..6/4 2021 16:45 Kyed01 492559Her er en ret cool Twitt om hvordan Anavex patienter er i god bedring, fra jan 2020.

Ham Michael Kornhauser der er kort i videoen er ifølge en på Ihub blevet ansat i Anavex så han må jo tro på casen.

https://twitter.com/9NewsMelb/status/1222063275359252..6/4 2021 17:59 Tasso1 692560Anavex At få en kapacitet som Michale Kornhauser, med indgående kendskab til 2-73 siden 2014 - må absolut kun have været muligt, hvis "skidtet" virker - ellers ville han nok være blevet hvor han var!

Hans kommentar i forbindelse med ansættelsen:

" My team & I have been working with ANAVEX's lead compound (blarcamesine) since 2014. We have seen this compound time and again improve the lives people with Alzheimer's Disease. Now, in a phase 2 placebo controlled RCT, it has shown potential in the fight against Parkinson's Dementia too.

I am so proud to be part of only two clinical trial sites in Australia in this effort."

Tak for indslaget fra januar 2020 Kyed01 - havde efterfølgende forsøgt at finde den igen, men kunne kun finde den på tekstform.

Illustrer meget godt, hvilken "reallife" forskel 2-73 kan betyde for det enkelte menneske.
Igen - dette eksempel viser ikke kun en lindring, men en reel forbedring i en livstruende sygdom, hvor der ingen hjælp er at hente - indtil nu!


Vedr. dagsordenen til generalforsamlingen den 25. maj - så ser det ikke ud til, at forslaget med mulighed for udvidelse af antallet af potentielle aktier har afskrækket markedet!
Bare et udtryk for rettidig omhu og ansvarlig langsigtet ledelses strategi!6/4 2021 18:04 Solsen 492561Helt bestemt godt nyt, at en med kendskab til 2-73 vil ansættes.

Ingen ide for ham, hvis han var i tvivl :-)

Stadig må man undres markedet ikke snart handler aktien op.

Men man er nok nervøs for Avatar. Ældre rett patienter og lille antal forsøgspts kan godt give nerver.6/4 2021 21:52 Kikl 492563Så fandt jeg sørme da heldigvis tilfældigt den nye tråd. Man er jo blevet helt afhængig af den.7/4 2021 14:20 Tasso1 792569Anavex. Ansættelsen af Michale Kornhauser i AUS.

Anavex ansatte også lederen af den uafhængig kontrol instans - CROW, der førte tilsyn med Parkinson forsøget i Spanien.
En person, der har haft tilgang til alle sites i Spanien, for bl.a. at sikre at protokollen mm. blev overholdt og sandsynligvis også har haft et vist kendskab til patienters velbefindende - og evt. udvikling.

Begge ansættelser indikerer, at der set evidens for en vis effekt af 2-73 - hvorfor skulle de ellers skifte over til Anavex - tror ikke på, at penge er alt i denne sammenhæng.

Imens deltager Missling på endnu en konference den 15. april.
Fint at vise flaget og skabe forbindelser - men jeg ville nu hellere have de data vi venter på.

https://www.anavex.com/anavex-life-sciences-announces..8/4 2021 17:32 Tasso1 892587Anavex Endnu en CC den 15. april 2021.

Annual Needham Virtual Healthcare Conference.
Kl. 14.45 DK tid.

Webcast: https://wsw.com/webcast/needham107/avxl/2271566

https://www.globenewswire.com/news-release/2021/04/08..

Denne må være indspillet før dette tidspunkt - for kl. 14.55 samme dag deltager Missling i et panel på:

https://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-..

Vi må se om der kommer lidt mere nyt - men Anavex gemmer sig da ikke, mens vi andre og markedet træder vande i ventetiden på data.
Det er vel også begrænset, hvor ofte Anavex kan nøjes med webcaste af de samme ting igen - uden der kommer lidt mere nyt kød på.

Disse små guldklumper, som f.eks. den vigtige ansættelse af Michale Kornhauser i AUS, tror jeg ikke det store Wall Street markedet fanger.
Egentlig burde Anavex have smidt en PR. på dette, sammen med de øvrige udmærkede ansættelser de har foretaget sig i løbet af årene, som efter min mening indikere en god udvikling i casen.
F.eks. gjorde de et stort nr. ud af at meddele om ansættelsen af Walter Kaufmann - "Mr. RETT", hvilket også dengang blev afspejlet i aktiekursen.
Lidt dårligt, at man nu skal grave det frem fra et eller andet forum eller Linkedin eller lign.

Nå - håber det er fordi Anavex har travlt meget endnu vigtigere ting.11/4 2021 19:59 Solsen 792635Michael J Fox har i dag udtalt sig til en australsk avis:
https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-9457815..

In a statement to Daily Mail Australia for World Parkinson's Day, this Sunday April 11, Michael said he's 'absolutely certain' they are 'tip of the spear' in finding a cure.

Ikke usandsynligt, at det er 2-73 han har i tankerne om end det er andre forsøg der senere refereres til.

Nok så interessant, at han giver sit cadeu til Australien, som værende særlig fremme i forsøget på at finde en kur i parkinson.

Netop i Australien har været landet, hvor 2-73 har været afprøvet og hvor vi har flere rapporter fra, hvor enkelindivider har haft fantastisk effekt af 2-73. Australien har også ydet økonomisk hjælp til forsøgene, som vi ved.

Hvis kursen skal holde højde skal vi snart have nyheder. Forhåbentligt giver de to fremlæggelser den 15. April lidt til os sultne investorer.12/4 2021 09:10 Tasso1 492637Anavex Spændende Solsen.

MJFF. støtter en hel del projekter verden over, men har forsøgt at finde om de er med i projekter, der er så langt fremme, som Anavex i Australien - men uden større held.
Så ja! - pilen peger på Anavex som mulig "spydspids"!
MJFF. har jo også i flere omgange støttet Anavex - både direkte og gennem SIUF i Australien.

Vi må se - men har det noget på sig, så kommer det hele snart til at eksploderer.
For hvis Michael J. Fox lægger inde med viden omkring Anavex og 2-73 i Parkinson, må og skal det snart frem i offentligheden - ellers øges risikoen for indersider handel m.m.

CC torsdag den 15. april ville virke som et udmærket tidspunkt med data!12/4 2021 13:05 Tasso1 792648Anavex DSMB uden anmærkninger i alle RETT forsøg!

DVS ingen væsentlige bivirkninger . heller ikke i børn under 18 år!!

Upon review of the interim safety data, the DSMB made the following recommendation for the randomized, double-blind, placebo-controlled AVATAR (ANAVEX(R)2-73-RS-002) study in adult patients with Rett syndrome:

The DSMB recommendation is to continue the studies without modification.
Upon review of the interim safety data, the DSMB made the following recommendation for the randomized, double-blind, placebo-controlled EXCELLENCE (ANAVEX(R)2-73-RS-003) study in pediatric patients with Rett syndrome:

The DSMB recommendation is to continue the studies without modification.
Upon review of the interim safety data, the DSMB made the following recommendation for the open-label extension U.S. Rett syndrome (ANAVEX(R)2-73-RS-EP-001) study in adult patients with Rett syndrome:

The DSMB recommendation is to continue the studies without modification.
DSMBs are committees commonly used in clinical trials to protect the interests of the patients and the integrity of the study data in ongoing trials.


https://www.stocktitan.net/news/AVXL/anavex-life-scie..12/4 2021 14:04 Solsen 692653Så langt så godt.

Havde egentlig ventet resultater fra Avartar nu.

Nu har et DSMB kigget AD og Rett forsøgene igennem. Alle interim vel lidt overraskende.

Kan FDA have kigget med og snart kunne tage sig sammen til at få 2-73 på markedet - måske i PD/PDD ???12/4 2021 14:26 Tasso1 692655Anavex DSMB er ikke kun undersøgelse af evt. bivirkninger, men også om forsøget/protokollen ellers kører som det skal, så man kan have tillid til de data/resultater man senere måtte komme frem til.

2 sætninger fra PR`en , som nu er rykket tættere på:

ANAVEX®2-73 has Fast Track designation, Rare Pediatric Disease designation and Orphan Drug designation from the FDA for the treatment of Rett syndrome and may be considered for accelerated approval.

og

Anavex is planning to meet with the FDA to discuss the approval pathway.


Tror at denne planlagte DSMB rapport, har været en af forudsætningerne for, at Anavex og FDA har kunnet lægge en plan ("pathway") for en markedsgodkendelse af 2-73 i RETT.
Det kan også udmærket tænkes, at samme DSMB rapport kan være sidste brik før opstart af Fragile X og anden ubenævnt sjælden indikation, hvor vi dog ved, at det er en indikation med en yngre patientgruppe.

Ville være logisk i min optik, at FDA ( og de AUS myndigheder for den sags skyld ) ville have vished om især bivirkninger i også yngre patienter, før de kan give grønt lys!12/4 2021 14:32 Solsen 692656Det kan sagtens være tilfældet.

Jeg tror ikke de interim var tiltænkt fra starten. Forsøgene er jo relativt små og kortvarige. Så ja sikkert oplæg til mødet med fda.

Vores ven med det umulige navn har gjort et nyt indlæg om dementia:

https://piotrpeterblog.com/2021/04/11/the-ideal-demen..12/4 2021 16:37 Solsen 492657Lidt underligt at ingen på Ihub spørger sig selv, hvorfor alle Anavex's aktive forsøg nu er blevet kigget på af DSMB.

Det er ikke tilfældig og ej heller sandsynligt at planlægningen i de enkelte forsøg får dette gennemsyn til at falde indenfor meget kort tid.

Jeg er overbevist om, at analyserne skal bruges aktivt af fda eller AUS myndighederne. Om det er til rett approval proces eller noget større må vi se :-)12/4 2021 21:30 Solsen 392661Pæne tæsk til SAVA og AVXL i dag !

For AVXL vedkommende er det nok straf for, at deres tempo med indrullering i forsøgene er yderst kritisabelt. Dette blev klart i dagens meddelelse.

Jeg har tidligere klaget over, at de er for få mennesker ansat.

Men heldigvis har vi set nye ansættelser på det sidste og de har gjort skridt til at få AD forsøget fyldt op hurtigt.

Men der kan godt ligge flere tæsk forude - men for mit vedkommende bliver jeg hængende da nyhederne ikke er forudsigelige :-)12/4 2021 22:31 TDT123 392665Alt får tæsk i dag

Alle, Anavex, AVXL, Solsen
12/4 2021 23:24 TDT123 292666Okay......

Alle, Anavex, AVXL, Solsen
12/4 2021 23:55 Optimistus 492667Ok Missling, drop bare bomben, så vi kan få et squeeze (-:13/4 2021 11:44 Kyed01 392675Alle fik godt og grunding tæsk i går, ha-ha.
Alzheimer Treatment stocks down 3.9% on average(mean) in a day. median return is -3.6%. Top movers are $SAVA -13.5% $ATHA -11.9% $AVXL -8.9% $CYTH -7.1% $VTVT -6.5%

Har i lagt maerke til at 3-71 er i fase 1 i Frontotemporal Dementia?

Man regner med at ca 50-60.000 har det i USA.
https://www.alz.org/alzheimers-dementia/what-is-demen..

Ja nu vil vi gerne ha noget nyt Herr Missling.13/4 2021 18:22 Tasso1 692685Anavex. Alle mine aktier i porteføljen inkl. Anavex svinger fuldstændig synkron i dag - lige som i går.
Vi skal have de nyheder for at rive os fri af den computer generede handel i Wall Street showet.

Kyed01 - Missling lovede data fra 3-71, som var tidligere færdig end forventet, meget snart her ved CC i februar.
Lige så meget, som jeg tror på videnskaben i Anavex, så stoler jeg næsten lige så lidt på Misslings evner til at overholde udmeldte tidspunkter for start/afslutning af deres forsøg.
Måske har disse forsinkelser en legitim forklaring, men hvis der er en, så får vi den sjælden.

De mangler bare en ordentlig kommunikation til os aktionærer - og deres mystiske tweets giver nogen gange anledning til flere spørgsmål end svar.
Forventer at der må komme lidt kød på her til på torsdag den 15. april - tror generelt der er en stemning for, at vi som minimum får virkelige gode nyheder inden generalforsamlingen den 25. maj - ellers kan Anavex måske få besvær med at få godkendt alle punkter på dagsorden.
Tror til gengæld også, at ledelsen er helt klar over dette!13/4 2021 19:58 Solsen 392686Om Anavex er i kurs 10 eller 15 er inderligt ligegyldig.

Data, data og data er det der afgør hvor højt vi kommer eller dybt vi falder.

Jeg giver dette indlæg på Ihub min fulde støtte
https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?m..

Jeg håber, at det er hvad der er i støbeskeen på en relativ kort horisont.

Mener også vi har data nok. Med et kig i alle de andre forsøg har man kunnet sikre sig, at der ikke er sideeffects gemt.

Det kunne få kursen til eksplodere :-)13/4 2021 21:02 Tasso1 292688Anavex Er stort set enig Solsen og IHUB indlægget - vi har allerede fået et godt kig i de gode data.

Tror heller ikke helt at markedet har forstået, hvor vigtigt de positive rapporter fra DSMB har været - måske var det den sidste brik i puslespillet!
Er overbevist om, at vi snart får en vital nyhed, der får betydning for hele det videre forløb af casen.

Tålmodighed er nok det man har mest brug for pt.TRÅDOVERSIGT

92473 Anavex NY TRÅD!!!
31/3 13:26 Tasso1 3392665 Alt får tæsk i dag ..
12/4 22:31 TDT123 3

92666 Okay...... ..
12/4 23:24 TDT123 2